Η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική θα σε βοηθήσει να μάθεις να βλέπεις την τροφή με ένα εντελώς νέο τρόπο. Έναν νέο τρόπο που είναι θεραπευτικός και υγιεινός για το σώμα σου.

Το σώμα σου σου μιλάει κάθε μέρα μέσα από τις γεύσεις και τις τροφές που επιλέγεις να τρως. Μαθαίνοντας να το ακούς και να αποκρυπτογραφείς τις τάσεις σου, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις ανάγκες του και να το φροντίσεις με θεραπευτικές, ειδικά για σένα και τις ανάγκες σου, επιλογές τροφής.

Πρόκειται για την Ενέργεια Τσι, ή ζωτική ενέργεια, την ζωτική σου ενέργεια και το ξύπνημα της θεραπευτικής σου δύναμης μέσα από τις τροφές.

Αυτό-θεραπεία μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική σημαίνει την αφύπνιση της έμφυτης ικανότητας του σώματος για αυτοθεραπεία ώστε όλα τα συστήματα του σώματος να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό συμβαίνει με τρεις τρόπους:

1. Τα ίδια τα όργανα να είναι υγιή (όταν οι δυσαρμονίες είναι σε ενεργειακό επίπεδο ή είναι ακόμα στην αρχή δεν φαίνονται στις ιατρικές εξετάσεις)
2. Τα συστήματα των εσωτερικών οργάνων να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους και
3. Να βρίσκονται σε αρμονία με το εξωτερικό περιβάλλον και το Σύμπαν, τον αρχαίο αυτό ιστό, όπου τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους.

Το κλειδί για την ενδυνάμωση όλων των εσωτερικών οργάνων του σώματος είναι η ζωτική ενέργεια Qi που λαμβάνουμε από τις τροφές.

Όταν τα εσωτερικά σου όργανα είναι σε ισορροπία και λειτουργούν αρμονικά μεταξύ τους το σώμα δεν συσσωρεύει βάρος και τα επιπλέον κιλά αρχίζουν να φεύγουν φυσικά με τις κατάλληλες διατροφικές επιλογές.

Στη συνεδρία Θεραπευτικής Διατροφής θα ανακαλύψεις γιατί έχεις επιπλέον βάρος και πως να θρέψεις τον εαυτό σου για την αποκατάσταση της χαμένης Ισορροπίας. Το ίδιο ισχύει και εάν θέλεις να πάρεις βάρος.

Το επιπλέον βάρος είναι ένα σύμπτωμα της δυσαρμονίας. Με την Θεραπευτική Διατροφή μαθαίνεις να απευθύνεσαι στα αίτια – όχι μόνο στο σύμπτωμα – που οδήγησαν το σώμα να πάρει επιπλέον βάρος. Όσες δίαιτες και να κάνεις δεν θα μπορέσεις να αδυνατίσεις και να κρατήσεις το βάρος σου σε υγιή επίπεδα αν δεν αντιμετωπίσεις τα βαθύτερα αίτια που οδήγησαν στα επιπλέον κιλά. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα μάθεις πως να υποστηρίξεις το σώμα σου βραχυπρόθεσμα αλλά και πως να το φροντίζεις για μακροπρόθεσμη υγεία.

Θα ανακαλύψεις ότι όταν οι δυσαρμονικές εσωτερικές συνθήκες έχουν επανέλθει σε ισορροπία, το σώμα σου δεν θα είναι ευάλωτο στο να συσσωρεύει επιπλέον βάρος.

Αφήστε ένα σχόλιο